KOIRAHIERONTA ja LLLT-laserterapia

KOIRAHIERONTA

Koiran hieronta voi olla kotikoiran hellimistä, urheilukoiran lihashuoltoa tai tuki- ja liikuntaelin sairauksista kärsivän koiran oireiden helpotusta.

Hieronnalla ylläpidetään nivelten liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Koiran verenkierto elpyy ja aineenvaihdunta vilkastuu, jolloin kuona-aineiden poistuminen helpottuu. Hieronta laskee turvotusta ja helpottaa lihaskireyksiin. Hieronta nopeuttaa rasituksesta palautumista, lievittää kipua ja stressiä. Hieronta myös ennaltaehkäisee lihasvammojen syntyä. Lisäksi hieronta rentouttaa ja hellii koiraasi.

Yksi käyntikerta n. 50min/45e (ensimmäinen kerta n. 1h 15min, sisältää hoitoontulotarkastuksen). (sis. ALV 24%)
Hierontakäyntiin kuuluu aina tarvittaessa myös laserhoito. Saat meiltä myös aina tarvittaessa ohjeet kotihoitoon ja koiran venyttelyyn.

Kotikäynti (pk-seutu ja lähialueet, teen kotikäyntejä myös pidemmän matkan päähän) alk. n. 50min/60e.

5 krt sarjakortti/ 200e (sis. ALV 24%)

 

KUINKA VOIN HIEROA KOIRAANI ITSE?

Haluatko oppia huoltamaan koirasi lihaksia myös itse, tarkkailemaan sen vointia säännöllisesti? Haluatko oppia havaitsemaan ne tärkeät merkit ja eleet, jotka kertovat kun koira ei voi hyvin? Meiltä voit tilata myös yksityistunnin koiran lihashuollosta ja hieronnasta kotiväelle. Kysy lisää sähköpostitse.

Hieronta-opetus 80e/h (sis. ALV 24%)

 

LLLT LASERHOITO

LLLT eli matalatehoinen laserhoito (Low Level Laser Therapy) on täysin vaaraton, yleensä koirille mieleinen ja rentouttava hoitomenetelmä. Laserin teho perustuu valokemialliseen reaktioon, jonka laser käynnistää soluissa. Laser kiihdyttää vaurioituneen kudoksen paranemisprosessia, edistää uusien solujen muodostumista ja parantaa verenkiertoa pienissä verisuonissa (mikroverenkierto). Hyvä aineenvaihdunta edistää kuona-aineiden poistumista ja parantaa solujen hapensaantia. Hieronta yhdistettynä laserhoitoon on tehokas hoitomuoto. Laseria voidaan käyttää kiputiloihin, lihaskireyksiin, jännevammoihin, nivelongelmiin, rasitusvammoihin ja sillä on myös tulehduksenvastainen vaikutus.

Yksi käyntikerta 20e /20 min. (sis. ALV 24%)
Pelkkä laserhoito, kun ei oteta hierontaa. Sisältää kuitenkin aina kehon lihaskartoituksen ja kevyen pintahieronnan.

 

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

Jäikö sinulle kysyttävää?

Haluaisitko tietää lisää? Pohditko sopisiko hieronta juuri sinun koirallesi? Tai epäiletkö, että se ei ehkä sovi? 

Vai haluaisitko ehkä oppia huoltamaan koiraasi säännöllisesti ja mahdollisimman paljon myös itse sekä oppia tarkkailemaan sen hyvinvointia arjessa?

Haluatko varata ajan koirasi hyvinvointia tukevaan hierontaan?

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin millainen koirasi on ja millaisia huoltotarpeita hänellä on!